Bizzomates klussen met een missie

Bizzomates aan de slag bij maken & meer…

“Zoveel mogelijk mensen te laten ervaren hoe waardevol vrijwilligerswerk kan zijn.” Bij Bizzomate is het een missie vertelt happiness officer Iris Beeren. Vanaf de oprichting van het bedrijf wordt maar liefst 10 procent van de werktijd besteed aan vrijwilligerswerk. Een happiness officer… 10 procent…Daar stonden we wel even van te kijken, maar hoe mooi is dat!

De BizzomateDoet-dag was extra bijzonder, omdat de deelnemende ‘Bizzomates’ allemaal iemand mee mochten nemen. Een flinke ploeg dus die de handen uit de mouwen kwam steken. Samen met Iris mochten we deze mooie dag organiseren bij Speelotheek Pip & Zo, Wijk voor Wijk en maken & meer… Bij Speelotheek Pip & Zo werd speelgoed gesorteerd en schoongemaakt. Ondanks het slechte weer werd er heel veel afval opgeruimd in de wijk en op het WIJ(k)PLEIN werden plantjes in de grond gezet en een paar honderd bollen geplant. Op de Stäk van maken & meer werden alle schroefgaatjes in de gipsplaten gevuld en 38 oude schoollockers opgeknapt.

Een geweldige dag en bergen werk verzet door Coen, Daniëlle, Dries, Lisa, Robin, Jane, Anne, Maartje, Henry, Petra, Floris, Niels, Paul, Bart, Jort, Tom en Iris. Dank jullie wel!